Referenčna kuhinja Silbermond

Stranka, ki se iskreno zahvaljuje našemu monterju Boštjanu za dobro in natančno montažo, je s svojo novo kuhinjo več kot zadovoljna.

Svoje pohvale je zapisala takole: “Včeraj so nam montirali kuhinjo. Presenečenjee, od samega začetka (izris) do konca (montaža) vse je potekalo brez ene najmanjše pripombe. Resnično se je splačalo voziti iz Maribora v Šentjur na izris v DANKÜCHEN. Gospod Dejan Pavlin z eno besedo STROKOVNJAK. Njegovi strokovni nasveti so mi pomagali, da dobim svojo popolno kuhinjo. Cela ekipa je neverjetna. Montaža je potekala odlično, gospod monter je bil zelooo natančen. Ne morem verjeti, da je vse potekalo brez enega najmanjšega zapleta. Ko sem brala vse komentarje in slabe izkušnje me je kar zvijalo od skrbi, kako bo vse skupaj potekalo. Vsi, ki imate v planu novo kuhinjo, resnično vam priporočam gospoda Dejana, ne bo vam žal!”

Zaželela si je model Silbermond v beli sijaj barvi s kombinacijo lesa Asteiche hrast. Dodali smo kuhinjske aparate Bosch, korito Franke in napo Siccabo, ki služi tudi kot luč.

Odprta, lična in prostorna kuhinja z otokom, nad katero smo navdušeni tudi sami.

Naši strokovnjaki resnično poskrbijo za pravo udobje v vaši novi kuhinji. Načrtujte z nami tudi vi.