O NAS

DANKÜCHEN studio Šentjur

No image

Odprli smo NOV DANKÜCHEN studio Šentjur, kjer vam bomo svetovali pri načrtovanju, nakupu, izrisu in postavitvi vaše nove kuhinje.

Z vizijo stalnega razvoja vam omogočamo, da kuhinja postane najprijetnejši bivalni prostor v vašem domu. Poskrbimo, da bo prijetna, uporabna ter da vam bo služila leta in leta. Vedno se trudimo za zadovoljstvo naših strank in uvajamo novosti, ki jih narekujeta trg in stroka. Zagotavljamo vam strokovno svetovanje.

Uspešno podjetje DANKÜCHEN je prepoznavno po stalnih inovacijah in uveljavljanju vedno novih tehnologij. DAN hitro prepozna potrebe svojih kupcev in jim tudi z veseljem ustreže. Če želite bivati v prijetnem okolju in veste kaj želite, izberite DANKÜCHEN kuhinjo.

Pri DANKÜCHEN sta kvaliteta in dolga življenska doba vedno na prvem mestu. DAN-ove kuhinje so prepoznavne po svojem tipičnem dizajnu, s pomočjo katerega lahko načrtovalec kuhinje vedno najde edinstvene rešitve, vašo sanjsko kuhinjo pa izrišemo do milimetra natančno. Kuhinje DANKÜCHEN so pojem vrhunske kvalitete, predvsem pa pomenijo gastronomski užitek, toplino in druženje v prijetnem domačem okolju. Zahtevajte najboljše za vaš denar!

Kontakt

DANKÜCHEN studio Šentjur

Trubarjeva ulica 1, 3230 Šentjur

info@dankuchensentjur.si

03 620 99 17 , 040 241 009

Delovni čas
PON – PET: 9.00 – 13.00 in 15.00 – 19.00
SOBOTA: po dogovoru
NEDELJA in PRAZNIKI: Zaprto