Kuhinja Silbermond v beli barvi

Kuhinjo Silbermond v beli barvi s sijajem smo zmontirali v Pragerskem. Nepravi kot, ki daje prostoru zelo unikaten videz, smo izkoristili in celotno kuhinjo prilagodili na njega. Osvetlitev pod omarami je poskrbela za estetsko dovršen izgled in tako pričarala posebno domačnost in eleganten videz. Stranka se je odločila za izbiro gospodinjskih aparatov Bosch in kuhalne plošče BORA X-Pure. Preprosto funkcionalno in glamurozno.

Celotna kuhinja se ponaša z UX korpusom. Pri DAN kuhinjah namreč ni pomemben samo izgled, temveč tudi trpežnost, zato so ohišja izdelana iz UX korpusa. Kaj pomeni UX korpus? Da je debelina iverne plošče 18 mm namesto standardne debeline 16 mm. Kuhinjo smo opremili z gospodinjskimi aparati Bosch in s kuhalno ploščo BORA X-Pure.

Stranka nam je zaupala, da je kuhinja v živo še lepša kot na fotografijah. Izjemno zadovoljna je bila z našimi strokovnimi nasveti in vrhunsko izpeljano montažo, kar ni mogla prehvaliti gospoda Boštjana. Stranka nas tudi priporoča naprej.

Ima tudi vaš kuhinjski prostor posebnosti in ne veste kako v njega postaviti kuhinjo ter izkoristiti prostor? Naši strokovnjaki vedno najdejo rešitev, vse kar morate storiti je da se prijavite na brezplačen 3D izris in svetovanje.